Apps

Programma’s van CulemborgTV zijn niet alleen te bekijken op deze website, maar ook op smartphones, tablets (iOs en Windows 8) en SmartTV (Samsung). De mobiele website laat alle filmpjes zien, maar beter nog: download onderstaande apps, dan ben je volledig up to date, want naast reportages en filmpjes krijg je ook het laatste nieuws via de Culemborgsche Courant, Buienradar voor Culemborg

iPhone

CulemborgTV is beschikbaar op de iPhone. Je kunt deze App installeren via de Itunes AppStore op de iPhone. Zoek op CulemborgTV en je vindt de App vanzelf. Maar als je dit nu al op de iPhone leest kun je ook op deze link klikken.

iPad

Naast de App voor de iPhone is er ook een App voor de iPad beschikbaar! Ga op de iPad naar de AppStore en zoek op CulemborgTV. Maar je kunt ook klikken op deze link.

Windows Phone 8

Heb jij een Windows Phone (versie 8) smartphone? Ook dan zit je niet zonder CulemborgTV. Zoek in de Store naar CulemborgTV en je vindt onze App vanzelf. Maar je kunt ook klikken op deze link.

Windows 8

Op de desktop, laptop of tablet met Windows 8 (RT of Pro) kun je ons ook zien in een eigen CulemborgTV App. Zoek in de Windows Store naar CulemborgTV. Of klik hier.

Samsung SmartTV

Heb je een Samsung televisie met SmartTV? Start SmartTV en ga vervolgens naar Samsung Apps. Zoek op CulemborgTV of kijk onder de categorie Video. De Samsung SmartTV App is beschikbaar voor televisies uit het jaar 2012 en 2013. Aan een versie die ook op oudere modellen werkt wordt nog gewerkt.