Culemborg.TV ontvangen

Culemborg.TV is op allerlei manieren te ontvangen. 

Kabel (Ziggo): SRC

Op de kabel is Culemborg.TV te ontvangen via het televisiekanaal van SRC. Op de analoge kabel op kanaal 45 en op de digitale kabel op kanaal 47. De programma's van Culemborg.TV worden bij SRC wekelijks uitgezonden op zondagmorgen om 11:00 uur en op zondagavond om 20:00 uur.

Website

Via de website www.culemborg.tv kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week kijken naar de programma's van Culemborg.TV. Zodra in de toekomst ook live programma's worden uitgezonden, zullen die ook via de website te ontvangen zijn.

Smartphone

Voor bijna iedere smartphone is er inmiddels een App van Culemborg.TV. Voor Android, iPhone en Windows Phone. Kijk in de AppStore, Google Play of Market en zoek op Culemborg. De App komt dan altijd naar voren. 

Tablet

Op bijna ieder tablet kan er worden gekeken naar Culemborg.TV. Tablet op basis van Android, op de iPad maar ook voor op Windows 8 gebaseerde tablets zijn er Apps van Culemborg.TV.

SmartTV

Heeft u een Samsung SmartTV dan kunt u de App van CulemborgTV downloaden. De App is beschikbaar voor Samsung televisies die gebouwd zijn vanaf 2012. Op oudere modellen is de App helaas niet beschikbaar.

GoogleTV

Heeft u een Google TV apparaat, ingebouwd in uw televisie of los als kastje bij uw televisie? Ook dan kunt u via Google Play de Culemborg.TV App downloaden in gebruiken.

Android TV

Heeft u een smartTV met Android? Dan kunt u de Culemborg.TV App voor AndroidTV downloaden. Zoek in Google Play naar CulemborgTV en installeer de App.

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via redactie@culemborg.tv.