Sponsoren

CulemborgTV biedt ruimte voor drie hoofdsponsors. Een van de hoofdsponsors van 2013 is PLUS GIEL SMITS.

Als hoofdsponsor heb je maximale zichtbaarheid binnen de programma’s en de media van CulemborgTV:

Groot logo vermelding aan het einde van ieder programma/uitzending (minimaal 20 onderwerpen per jaar). De logovermelding (bumper) komt in de vorm van ‘deze uitzending wordt/werd mede mogelijk gemaakt door:’

Logo permanent op homepage van www.culemborg.tv

Twee vrij te kiezen items. Als hoofdsponsor kun je  twee maal per jaar een item (maximaal 15 minuten) door CulemborgTV laten produceren. Dit item zal worden gepubliceerd via www.culemborg.tv en je krijgt de eindmontage zodat je het ook kunt gebruiken (in je winkel, op je eigen website, et cetera). Het onderwerp van de items kun je zelf kiezen. Opnamedagen altijd in overleg. Voor buitenopnamen geldt dat deze alleen doorgang kunnen vinden indien het weer dit toelaat.

Vermelding op sponsorpagina. Het logo van je onderneming wordt tevens opgenomen op de sponsorpagina op www.culemborg.tv. Natuurlijk bovenaan de pagina en met een grote logo vermelding.

Jaarlijkse kosten hoofdsponsor: € 2.950,-

Bedrijfssponsor

Naast hoofdsponsors is er ook ruimte voor zogenaamde bedrijfssponsoring. Dit is een goedkope sponsoring waarbij uw bedrijfslogo wordt vermeld op de sponsorpagina. Dit is een kleine vermelding onder de prominente vermelding van de hoofdsponsors.

Jaarlijkse kosten bedrijfssponsor: € 99,-

Voor meer informatie over sponsoring neem je contact op met

Gerard van Eldik, redactie@culemborg.tv, 06-55171640